Zonnepanelen

Fotovoltaïsche zonnepanelen
De zon is een onuitputtelijke bron van energie. Ze zal daarom in de toekomst almaar belangrijker worden als alternatieve energieleverancier. Er zijn verschillende manieren om gebruik te maken van de zonne-energie. Een van de manieren is om gebruik te maken van fotovoltaïsche zonnepanelen. Deze zonnepanelen zetten het zonlicht om naar elektriciteit. We noemen dit fotovoltaïsche zonne-energie (PV) of zonnestroom.

Solar World is gespecialiseerd in de installatie van deze fotovoltaïsche zonnepanelen. Die bestaan onder andere uit panelen, een omvormer, installatiemateriaal en een extra groenstroom-meter.

Leverancier worden van elektriciteit uit zonlicht is besparen op uw dagelijks budget en een niet mis te verstane bijdrage leveren aan een gezondere leefomgeving voor ieder van ons.

Wij bieden u een uitgebreid gamma aan van fotovoltaïsche zonnepanelen aan van uitstekende kwaliteit in verhouding met een goede prijs.

Fotovoltaïsche zonnepanelen schaden de natuur niet en kunnen tot 40 jaar mee gaan. In die tijd hebt u zeker u investering in de fotovoltaïsche zonnepanelen terug verdient.

Fotovoltaïsche zonnepanelen zijn onderhoudsvrij. U hoeft ze dus niet schoon te maken.

Voorbeelden

Zonnepaneel

Schuin dak
Zonnepanelen op schuin dak

Integratie
Integratie van zonnepanel

Plat dak
Zonnepanelen op plat dak