Centraal stofzuigsysteem

Stofzuigsysteem

De voordelen van een centraal stofzuigsyteem

Hygenisch en Gezonder
De lucht van de stofzuiger wordt naar buiten afgevoerd. Dus 100% stofvrij werken. Minder stofzuigen en minder afstoffen, dankzij het THOMAS CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM. Het uitblazen van de lucht door de conventionele stofzuiger veroorzaakt stof- en geurverspreiding. Met het THOMAS systeem behoort dit tot het verleden. Bacteriën en stofmijt krijgen geen of nauwelijks kans. Voor allergie gevoelige personen zeer belangrijk. Het gevoel en de ervaring van comfort en zeer hygiënisch. Argumenten die de aanschaf van het THOMAS systeem onderstrepen. De soms onaangename lucht die de conventionele stofzuiger verspreidt is niet meer aan de orde. 100% stofvrij en geurvrij. De stofzuiglucht kan naar buiten afgevoerd worden. Voor astmapatiënten en allergie gevoelige personen een direct merkbaar genoegen.

Gemakkelijk en Stil
Ook elke verdieping te bedienen. Geen „gesleep“ meer. Voor wie dit systeem in de woning toepast, die zal daarmee gemak en gezondheid een dienst bewijzen. Geen „gesleep“ meer met een conventionele stofzuiger, dus minder belastend. Geen geluidhinder, omdat de stofzuiger in bijvoorbeeld garage of berging wordt geplaatst. Telefoneren tijdens het stofzuigen of naar muziek luisteren kan nu allemaal. Met de 8 m stofzuigslang is het stofzuigen van de trap geen halsbrekende karwei meer.

Flexibel
De mobiele centrale stofzuiger ZA 450, biedt de gebruiker veel voordelen en gemak. Met deze stofzuiger kan de gebruiker ook de auto, en de caravan reinigen. Ontkoppel de stofzuiger van het centrale stofzuigsysteem en de luchtafvoer. Stofzuigslang aansluiten en u kunt de stofzuiger gebruiken waar u wilt.